30 aplikacione që patjetër duhet t’i keni në iPhone

Përgatiti: Skender Mustafi Pa mos e zgjatur shumë, në iPhone, tanimë mund të keni ndoshta mbi njëqind aplikacione, duke filluar nga aplikacionet bazë, aplikacionet shërbyese, lojërat, ato për komunikim e të tjerë. Edhe në këtë listë po paraqes një përzierje aplikacionesh të cilat mendoj se secili duhet pasur në iPhonin e tij. Të tjerët edhe të mos i keni nuk është me rëndësi :) . Facebook Istigram – aplikacion për foto. YouTube Skype The Wether Channel – aplikacion për kontrollimin e motit. Twitter Google Search Draw something Free – softuer për vizatime…

50 app FALAS për iPhone dhe iPad që patjetër duhet pasur

Pëgatiti: Skender Mustafi Sistemi i kompjuterizimit në re, mënyra e sinkronizimit mes kompjuterit personal dhe Apple produkteve si iPhone, iPod Touch dhe iPad dhe mundësia përdorimit të një llogarie të vetme tek iTune për të gjitha mjetet elektronike, ka bërë një produktet e Apple të jenë edhe më atraktive për përdoruesit. Me rritjen e atraktivitetit të Apple produkteve, është rritur edhe atraktivitetit i aplikacioneve, pasi që shkarkimi ose blerja e një aplikacioni mund të përdoret tek të gjitha mjetet (nëse ai aplikacion është i programuar për lloje të ndryshme të…