Kërko

fjala ese - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Si të shkruaj abstraktin e një punimi shkencor?

Përgatiti: Skender Mustafi Abstrakti është pjesa e parë e cila vije tek një punim pavarësisht nëse është i shkurtër apo i gjatë (pra punim seminari...

Si t’i gjej dokumentet shpejtë në Windows 7?

Përgatiti: Skender Mustafi Nëse tanimë diskun e kompjuterit tuaj e keni stërmbushur dokumente dhe mendoni se ndoshta veç më keni filluar të i dyfishoni gjërat,...

Si të shkruaj hyrjen e një punimi shkencor?

Përgatiti: Skender Mustafi Hyrja e një punimi është njëra nga tri pjesët kryesore promovuese të punimit tuaj kërkimor, përkrah abstraktit dhe përfundimit. Shpesh herë mentorët...

60+ thënie nga Albert Ajnshtajn (Albert Einstein)

Përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi U jam falënderues atyre që më thanë jo. Për shkak të tyre po e bëj vetë. ...

Strategjia promocionale tek: Altria Groups Inc. & “Marlboro”

Qëllimi Çdo dit shohim në media elektronike e të shkruara publicitete të ndryshme, dëgjojmë fjalë të shumta për shumë produkte, përballemi me përshtypje të ndryshme...

Thënie mbi diturinë

Nëse ke dituri, le t'i ndezin të tjerët qirinjtë në të. —Margaret Fuller Të menduarit: të folurit...

10 softuerë falas për përpilimin e diagrameve

Përgatiti: Skender Mustafi Të dhënat e shumta  qoftë të grupuara në bazë të faktorëve të ndryshëm ose edhe të shpërndara në periudha të ndryshme shpesh...

Sot a të ndihemi të turpruar pse jemi shqiptar, a po krenarë?!‏

Autor: Besnik Mustafi "Nëse dje padrejtësia buronte nga shkjau këtu tek neve në Maqedoni , sot vallë kush na e dhuron këtë pa drejtësi, të njëjtën sikurse...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

672NdjekësitNdjek

Powered by themekiller.com