Kërko

kerkese per pune - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Çka është propozimi për biznes?

Autor: Skender Mustafi Freskuar më 18 Shtator, 2013 Propozimi për biznes flet pak mbi ju dhe më shumë mbi atë çfarë i intereson konsumatorit tuaj. Pra,...

Mërgimtarët shqiptarë në Vjenë të bashkuar për të mirën e kombit

Shkruan: Shaban Cakolli  Nëse në këtë rruzull,ka popull që duhet të jetë krenar me historinë kombëtare,padyshim se krenaria u takon shqiptarëve. E themi këtë, nga...

Mjerimi ekonomik, kafshatë që s’kapërdihet!

Autorë: Zenelabedin Latifi & Labinot Kunushevci Ta përshkruash gjendjen ekonomike të një vendi kërkon kohë dhe mund, por gjithashtu edhe precizitet. Ne morëm përsipër të shkruajmë...

Në shtatë vjetorin e themelimit të LSHAKSH-së në Gjermani

Intrvistoi: Shaban Cakolli Intervistë me shkas me Kryetarin e Lidhjes se Krijuesve në Mergate, Z. Hasan QYQALLA Gjeografia e artistëve të diasporës së re shqiptare përfshinë...

Adem Berisha – poet

Shkruan: Shaban Cakolli ADEM BERISHA(1948-2012) Kjo botë nuk është shtëpia jonë e përjetshme, sado e duam dhe e ndërtojmë, një ditë meodomos duhet të e lëmë,...

“Doruntina” zëdhënsja më e fuqishme e fëmijëve tanë në mërgim

Autor: Shaban CAKOLLI "Doruntina"mbushi pesëmmbëdhjetë vjet përpjekjesh për të nxjerrë të vërtetën në shesh,për të mbrojtur integritetin kombëtar të fëmijëve tanë në mërgim. Një organ...

Strategjia promocionale tek: Altria Groups Inc. & “Marlboro”

Qëllimi Çdo dit shohim në media elektronike e të shkruara publicitete të ndryshme, dëgjojmë fjalë të shumta për shumë produkte, përballemi me përshtypje të ndryshme...

Si të shkruaj një punim kërkimor/shkencor/seminarik?

Autor: Skender Mustafi Punimet kërkimore ose shpesh të njohura si punimet shkencore ose në shumë universitete tona edhe si punime seminarike janë punime të cilat...

Si të shkruaj një letër motivimi?

Autor: Skender Mustafi Letra e motivimit ose ndryshe njohur edhe si letra e interesit, është letra e cila u dërgohet organeve tek të cilat jeni...

Analiza e investimeve

Shkarko: Punimi u realizua në vitin 2004 Hyrje Dinamika e te jetuarit ne përgjithësi ka një ndikim shumë te madh edhe ne dinamiken e lëvizjes se...

Profiti nga Profeti

Tregu financiar islam është më përfituesi në kohën e krizës: Në rritjen e suksesit të bankave islame kanë ndikuar kriza financiare si dhe spekulimet...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

668NdjekësitNdjek