Kërko

leter kerkese per pune - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Si të shkruaj një letër motivimi?

Autor: Skender Mustafi Letra e motivimit ose ndryshe njohur edhe si letra e interesit, është letra e cila u dërgohet organeve tek të cilat jeni...

Në shtatë vjetorin e themelimit të LSHAKSH-së në Gjermani

Intrvistoi: Shaban Cakolli Intervistë me shkas me Kryetarin e Lidhjes se Krijuesve në Mergate, Z. Hasan QYQALLA Gjeografia e artistëve të diasporës së re shqiptare përfshinë...

Adem Berisha – poet

Shkruan: Shaban Cakolli ADEM BERISHA(1948-2012) Kjo botë nuk është shtëpia jonë e përjetshme, sado e duam dhe e ndërtojmë, një ditë meodomos duhet të e lëmë,...

“Doruntina” zëdhënsja më e fuqishme e fëmijëve tanë në mërgim

Autor: Shaban CAKOLLI "Doruntina"mbushi pesëmmbëdhjetë vjet përpjekjesh për të nxjerrë të vërtetën në shesh,për të mbrojtur integritetin kombëtar të fëmijëve tanë në mërgim. Një organ...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

667NdjekësitNdjek