Kërko

si te shkruaj nje ese - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Photoshop: Efekt teksti shndritës

Përgatiti: Skender Mustafi Për të përgatitur efektin e njëjtë sikur që kam arritur unë duhet përcillni dhe të kontrolloni të gjitha ndryshimet që kam bërë...

Jeta virtuale dhe virtualiteti real

Autor: Mrs. Skender Mustafi Foto: Bryan Kramer - bryankramer.com Ajo që mund të vihet re në këtë kohë të zhvillimit të madh teknologjik e sidomos të zhvillimit...

Shembull i një letre autorizimi

Autor: Skender Mustafi Shembull:  Letrat e autorizimit janë shumë të rëndësishme dhe kanë një vlerë të madhe për personat të cilat për një periudhë të caktuar...

Si të instaloj lloje shkronjash (font-e) në kompjuter?

Përgatiti: Skender Mustafi Llojet e ndryshme të shkronjave na mundësojnë që të mund të realizojmë dizajnime më të bukura përmes programeve të ndryshme kompjuterike ose/edhe të...

Kevin Slavin: Si i japin formë botës sonë algoritmet

Kevin Slavin thotë se rrojmë në një botë të hartuar për — dhe të kontrolluar gjithnjë e më shumë nga — algoritmet. Në këtë...

Rregullimi i tekstit me Photoshop

Përgatiti: Skender Mustafi Këtë mësim udhëzues po e shkruaj për shkak të pamundësisë që të ua ofroj këtë tekst të gatshëm si PSD, pra format...

Tëhuajsimi i kurbetçiut

Autor: Skender Mustafi Publikuar më: 12 Shkurt 2011 Ripublikuar më: 17 Qershor 2014 Gjatë fëmijërisë e mbaj mend se si familjarët mblidheshin dhe kuvendonin qeshnin e qanin...

HTML5: Shfletuesi (shkarko falas)

Autor: Skender Mustafi Meqë shumica nuk duan të lexojnë, por të kenë produktin në dorë, do të shkruaj pak në këtë artikull. Kjo që do...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

673NdjekësitNdjek

Powered by themekiller.com