Kërko

si te shkruaj nje kerkese per pune - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

Adem Berisha – poet

Shkruan: Shaban Cakolli ADEM BERISHA(1948-2012) Kjo botë nuk është shtëpia jonë e përjetshme, sado e duam dhe e ndërtojmë, një ditë meodomos duhet të e lëmë,...

Mjerimi ekonomik, kafshatë që s’kapërdihet!

Autorë: Zenelabedin Latifi & Labinot Kunushevci Ta përshkruash gjendjen ekonomike të një vendi kërkon kohë dhe mund, por gjithashtu edhe precizitet. Ne morëm përsipër të shkruajmë...

“Doruntina” zëdhënsja më e fuqishme e fëmijëve tanë në mërgim

Autor: Shaban CAKOLLI "Doruntina"mbushi pesëmmbëdhjetë vjet përpjekjesh për të nxjerrë të vërtetën në shesh,për të mbrojtur integritetin kombëtar të fëmijëve tanë në mërgim. Një organ...

Si të shkruaj një punim kërkimor/shkencor/seminarik?

Autor: Skender Mustafi Punimet kërkimore ose shpesh të njohura si punimet shkencore ose në shumë universitete tona edhe si punime seminarike janë punime të cilat...

Si të shkruaj një letër motivimi?

Autor: Skender Mustafi Letra e motivimit ose ndryshe njohur edhe si letra e interesit, është letra e cila u dërgohet organeve tek të cilat jeni...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

667NdjekësitNdjek