Kërko

thenie nga abraham lincoln - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

210+ thënie mbi familjen

Më të mirët nga ju janë ata të cilët janë më të mirët për familjet e tyre. – Muhammed Ibn...

150+ thënie mbi librin dhe leximin

Përgatiti, përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (gjithçka) (Kur’an, 96:1) Sot...

80 thënie mbi vdekjen

I mallkuar është njeriu që vdes, por e keqja e bërë nga ai mbijeton. - Ebu Bekër ...

200 Thënie mbi luftën

Një ushtarë do të luftojë gjatë dhe vështirë për një cope shirit me ngjyrë. - Napoleon Bonaparte ...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

667NdjekësitNdjek