Kërko

thenie per librin - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

60+ thënie nga Malcolm X

Përgatiti, përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi Bëhu paqësorë, bëhu i sjellshëm, iu nënshtro ligjit, respekto secilin; por nëse ndokush vë dorë...

150+ thënie mbi librin dhe leximin

Përgatiti, përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (gjithçka) (Kur’an, 96:1) Sot...

60+ thënie nga Albert Ajnshtajn (Albert Einstein)

Përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi U jam falënderues atyre që më thanë jo. Për shkak të tyre po e bëj vetë. ...

Përshëndetje të nderuar ju dhe ne

Autor: Skender Mustafi Opinion mbi vetë shkrimin "Emri Zot, një flluskë përball emrit Allah" dhe komentet e tij tek llojani.info. Përshëndetje të nderuar ju dhe ne, po...

50+ thënie nga Muhammed Ali

Përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi Kampionët nuk janë bërë në hallë. Kampionët janë bërë nga diçka që ata kanë thellë në...

Profeti jonë i dashur mbi Ramazanin

All-llahu i madhëruar në Kur’anin e Shenjtë thotë: “O ju që besuat, agjërimi (saum) u është bërë obligim sikurse që ishte obligim edhe i atyre...

Jezui, djali i Marisë: Mesazhi i Jezuit

Ne tanimë vërtetuam se Jezui, i biri i Marisë, ose siç quhet nga muslimanët, Isa ibën Merjeme, realizoi mrekullinë e tij të parë derisa...

Jezui, djali i Marisë: Edhe muslimanët e duan Jezuin!

Të krishterët shpesh flasin mbi zhvillimin e marrëdhënieve mes Krishtin dhe pranimin e tij në jetët e tyre. Ata pohojnë se Jezusi është më...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

667NdjekësitNdjek