Kërko

thenie per mesuesit - rezultatet e kërkimit

Nëse ju nuk jeni të kënaqur me rezultatet, ju lutem të bëni një tjetër kërko

150+ thënie mbi librin dhe leximin

Përgatiti, përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi lexo me emrin e Zotit tënd, i Cili krijoi (gjithçka) (Kur’an, 96:1) Sot...

60+ thënie nga Albert Ajnshtajn (Albert Einstein)

Përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi U jam falënderues atyre që më thanë jo. Për shkak të tyre po e bëj vetë. ...
- Advertisement -

RRJETET SOCIALE

668NdjekësitNdjek