40+ thënie mbi Parisin

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 3 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Nëse ke mjaft fat të kesh jetuar në Paris si i ri, pastaj kudo që të shkosh në pjesën e mbetur të jetës mbetet me ty, për në Paris është një festë e lezetshme. – Ernest Hemingway Një artist nuk ka shtëpi në Evropë përveç në Paris. – Friedrich Nietzsche Kur vdesin amerikanët e mirë ata shkojnë në Paris. – Oscar Wilde Parisi është gjithmonë një ide e mirë. – Audrey Hepburn Amerika është shteti im dhe Parisi është vendlindja ime. – Gertrude Stein Jam njeriu që ka shoqëruar Jacqueline Kennedy për në paris Paris, dhe jam kënaqur.…