Shishe kohe

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

e thithi jetën
edhe ajrin nga boca e oksigjenit

cigarja më thithë mua
që jam i shtrirë mbi shtratin e drurit

e ti
thithë gjithçka

dhe
asgjë nuk mbetet pa thithur
gjersa të bie
edhe thërrmija e fundit e rërës
në pjesën e poshtme të shishes së kohës

 

Autor: Skender Mustafi

Komentet nga Facebook:

Po këto keni lexuar?!!

Leave a Comment