Si t’i fsheh ikonat në desktop?

0

Fshehja e ikonave të cilat i keni në desktop, nëse përdorni Windows XP dhe Windows 7, është shumë e thjeshtë duke kaluar vetëm tre hapa.

Fshehja e ikonave në Windows XP
Kaloni në desktop dhe mbi të shtypni me të djathtën e miut, me të shtypur me të djathtë do të paraqitet një listë si më poshtë ose ngjashëm. Kaloni tek “Show Desktop Icons” (si në foto) dhe largoni shenjën para-zgjedhëse.

 

 

Fshehja e ikonave në Windows 7

Veprim i ngjashëm si më sipër. Kaloni në desktop dhe shtypni me të djathtë të miut. Në ekran do të paraqitet një listë si në foto më poshtë ose ngjashëm. Kaloni tek “Show desktop icons” dhe largojeni shenjën para-zgjedhëse.

 

Komentet nga Facebook:

SHPËRNDAJE
Artikulli paraprakÇmimi si funksion i marketingut në internet
Artikulli tjetërKohës kur vazhdimisht thërrasin zërat
Themelues dhe mirëmbajtës i portalit “Fjalaime.ch”. BSc. i Administrimit të Biznesit dhe MSc. i Sistemeve Informative të Biznesit. Me punë dhe qendrim të përkohshëm në Zvicër, Winterthur. Studimet e mia qoftë akademike, qoftë private pasojnë sferën e ekonomsë me përqëndrim në drejtimet e menaxhimit dhe marketingut dhe teknologjisë informative me përqëndrim në shfrytëzimin e teknologjisë informative për zhvillim të biznesit..

S'KA KOMENTE

PËRGJIGJU