Etiketimet Postime të etiketuara me "5c"

Etiketim: 5c

Analiza 5C

Autor: MSc. Skender Mustafi 5C1 është njëkohësisht metodë dhe kornizë e cila u mundëson ndërmarrjeve mbledhjen e informacioneve, në njërën anë si brenda ndërmarrjes ashtu...