10+ softuerë falas për të fotografuar ekranin

Përgatiti: Skender Mustafi Natyrisht se ju mund të fotografoni ekranin përmes pullës “Prt Sc” në tastierën tuaj dhe më pas të e hidhni fotografinë në ndonjë softuer tjetër si në paletën e MS Office dhe softuerëve tjerë të gjashëm për zyrë ashtu edhe në softuerët e ndryshëm për përpunimin e fotografive. Megjithatë kjo është bezdisëse meqë ju duhet hapur një softuer për të hedhur foton e bërë me pullën e tastierës, të përpunoni atë (nëse doni) pastaj të e ruani në kompjuter. Softuerët që bëjnë fotografimin e ekranit, ruajtjen e fotos…

Read More

Nga Windows 3.11 deri tek Windows 8 (të cilin mund të e shkarkoni sot për testim)

Përgaiti: Skender Mustafi Kohëve të fundit me shumë entuziazëm po flitet si ndër përdoruesit e kompjuteri, mediet dhe vlerësuesit e sistemit operativ Windows, ashtu edhe nga vetë Microsoft rreth versionit më të ri të Windows-it. Thuhet të jetë i mrekullueshëm, revolucionar, me mbështetje të reja të përmirësuara. Mua personalisht nuk me duket diç revolucionare në këtë version, së paku testues që tani mund të e shkarkoni. Mos të keqkuptohemi, versioni duket atraktiv dhe me mundësi të reja të cilat lehtësojnë punën tonë, megjithatë ndryshimet tani më i kemi shfrytëzuar në mjete…

Read More