HTML5 – Efekte Fotografishë

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 4 minuta Autor: Skender Mustafi Ky artikull është i menduar si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët në HTML. Fillestarët mund të kopjojnë shabllonin e gatshëm dhe me pak ndryshime të përshtatin për nevojat e tyre, kurse profesionistët mund të shohin më në detaje mundësitë që ofron HTML5 për të realizuar më shumë efekte mbi fotografitë. Foto 5 I gjithë veprimi është i thjeshtë, e gjithë pamja është atraktive, dhe i gjithë kodimi është në HTML + CSS pa pasur nevojë më për JavaScript. Mund të thuhet madje: “Thjesht-Lehtë-Shpejtë-Bukur”. Fillimisht do të…

Lexo më shumë

Si të përpiloj Foto Album në Powerpoint?

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 3 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Ju ndoshta tanimë shumë herë keni pranuar prezantime të përgatitura në PowerPoint. Këso lloj prezantimesh gjithnjë duken të jenë atraktiv për lexuesit, shkaku i përgatitjes së tyre duke përdorur përmbajtje të ndryshme, animacione si dhe zëra të ndryshëm.  Por ajo që është me rëndësi: Keni tentuar që ju vetë të përpiloni një prezantim të tillë? Kjo nuk është e rëndë. Pasoni hapat më poshtë dhe do të arrini që në fund të keni një foto prezantim tuajin.

Lexo më shumë