Etiketimet Postime të etiketuara me "analiza"

Etiketim: analiza

Ç’është analiza SWOT?

Autor: Skender Mustafi Përditësuar më 03 Shkurt 2014 Fillimisht publikuar më 10 Shkurt 2011 SWOT është shkurtesë nga katër fjalët në gjuhën angleze: Strengths (Fuqitë), Weaknesses (Dobësitë), Opportunities...

Analiza financiare e korporatës IBM për vitet 2006-2008

http://llogaria.weebly.com/uploads/2/2/1/0/2210506/analiza_financiare_ibm.pdf

Përfitimet nga analiza SWOT

Autor: Skender Mustafi Falë karakteristikave të analizës SWOT, realizimi i sajë në mënyrë të duhur sjell disa përfitime për kompaninë. Përkundër asaj se në disa...

Si të bëj analizë SWOT?

Autor: Skender Mustafi SWOT analiza është analiza e fuqive, dobësive, mundësive dhe rreziqeve të ndërmarrjes në raport me konkurrentët ose tregun në përgjithësi. Realizimi i...