30 aplikacione që patjetër duhet t’i keni në iPhone

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Përgatiti: Skender Mustafi Pa mos e zgjatur shumë, në iPhone, tanimë mund të keni ndoshta mbi njëqind aplikacione, duke filluar nga aplikacionet bazë, aplikacionet shërbyese, lojërat, ato për komunikim e të tjerë. Edhe në këtë listë po paraqes një përzierje aplikacionesh të cilat mendoj se secili duhet pasur në iPhonin e tij. Të tjerët edhe të mos i keni nuk është me rëndësi :) . Facebook Istigram – aplikacion për foto. YouTube Skype The Wether Channel – aplikacion për kontrollimin e motit. Twitter Google Search Draw something Free – softuer për vizatime…

Lexo më shumë

10 Aplikacione FALAS për komunikim me iPhone, iPad ose/dhe iPod touch

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 2 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Më poshtë mund të shkarkoni dhe të shfrytëzoni softuerë të cilat u mundësojnë komunikimin mes përdoruesve të mjeteve iPhone, iPad ose/dhe iPod touch si dhe përdoruesve të mjeteve tjera si kompjuterëve, celularëve të mençur e të tjerë e të cilët kanë mundësi të instalojnë softuerët e njëjtë. Pra, të gjithë përdoruesit të cilët kanë të instaluar në mjetin e tyre aplikacionin “Skype” mund të komunikojnë falas dhe pa asnjë problem. Ngjashëm mund të veprohet dhe me softuerët tjerë.

Lexo më shumë

Një aplikacion për celularë: falas apo me pagesë qoftë edhe 1€?

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 4 minuta Autor: Skender Mustafi Programimi i aplikacioneve nuk është punë e cila bëhet nga të gjithë. Madje nuk është punë e cila bëhet nga shumica. Madje nuk është punë e cila bëhet nga shumica e programuesve. Një numër i vogël i njerëzve programojnë programe për celularë edhe atë për një lloj gjuhe programuese. Të pakët janë ata të cilët janë profesionistë për më shumë se një gjuhë programuese dhe realizojnë projektet në kohë dhe me sukses.

Lexo më shumë