Ikja nga ariu

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Autori: I pa Njohur Nga anglishtja: Skender Mustafi Dy kampistë duke ecur nëpër pyll, papritmas u del rreth njëqind metra para një ari i madh. Me t’i parë ariu fillon drejt tyre. Me ta parë kampisti i parë që ariu po vije drejt tyre e lëshon çantën nga shpina, nxjerr një palë këpucë atletike dhe fillon shpejtë e shpejtë t’i veshë. – Kampisti i dytë i habitur i thotë: ” Çfarë je duke bërë? Këto këpucë s’të ndihmojnë dot të i ikësh këtij ariu kaq të shpejtë.” – “Nuk kam…

Lexo më shumë