Etiketimet Postime të etiketuara me "Baton Haxhiu"

Etiketim: Baton Haxhiu

Ma mbush një akullore, një fyll “sonçoklet” dhe mos më çaj...

Autor: Skender Mustafi MSc. BIS & BSc. BA Nëse vërtetë më ka mësuar diç kurbeti janë: dhimbja për vendlindje dhe dhimbja për njerëzit që jetojnë në...