Partia Demokratike e Kosovës aspak Demokratike e Kritikës

S’di se si i bie kjo megjithatë për një kritik pak më të ashpër se të thjeshtë PDK merr masa të ngjashme me protestat. Unë bëra një kritikë të thjeshtë dhe kritika është grisur (ok po them) dhe më është ndaluar e drejta për të folur tek dhoma e tyre e “burrave”. Si dëshiron Hashimi të e din se çka mendon populli kur ua mbyll gojën? O, më falni, atij nuk dëshiron të e din çka thotë populli, por çka i thotë koka dhe sahanlëpirësit e tij.

Read More