10 fakte mbi Google+

Autor: Skender Mustafi Google dukshëm po tërheq përdoruesit përmes platformës së re Google+, shërbim ky që bëri të mbyllet Google Buzz dhe konkurron drejtpërdrejt Twitter dhe Facebook. Google+ në të ardhmen do të tërheqë edhe më shumë përdoues shkaku i platformës relativisht të hapur e cila mundëson programimin e shtesave të cilat pasurojnë atë. Një shembull i tillë është shtesa Google+Twitt e cila mundëson ndërlidhjen e shërbimeve nga Twitter tek Google+. Një qasje e mrekullueshme e Twitter përmes Google+. Mua në të vërtetë më pëlqen më shumë Twitter përmes Google+…

Lexo më shumë