Etiketimet Postime të etiketuara me "Cloud Computing"

Etiketim: Cloud Computing

Përfitimet nga Kompjuterizimi në Re

Autor: Skender Mustafi Kompjuterizimi në Re me të shpejtë është duke lëvizur drejt pjekurisë së vetë si në anën teknologjike ashtu edhe në atë të sigurisë...

Anët pozitive dhe negative të Kompjuterizimit në Re

Autor: Skender Mustafi Deri më tani, përmes artikujve në këtë seri, arritëm të fitojmë një fotografi më të plotë mbi Kompjuterizimin në Re duke parë...

Llojet e shërbimeve në Re (Cloud Computing)

Autor: Skender Mustafi Kompanitë të cilat kanë të zhvilluar teknologjinë e Kompjuterizimit në Re ofrojnë shërbimet e tyre për konsumatorët bazuar në shumë modele nga...

Karakteristikat e Kompjuterizimit në Re (Cloud Computing)

Autor: Skender Mustafi Kompjuterizimi në re është një hap i suksesshëm në zhvillimin e përgjithshëm të internetit dhe modeleve të ndryshme të biznesit, përkundër pikave...

Kompjuterizimi në Re (Cloud Computing)

Autor: Skender Mustafi Termi Cloud Computing (shqiptimi: Kllaud Kompjuting) e që në shqip nënkupton "Kompjuterizimin në Re" na është shfaqur shumë herë, qoftë direkt ose indirekte,...

Google dhe Apple Cloud Computing

Autor: Skender Mustafi Ndërtimi i bazave për ruajtjen e të gjitha llojeve të të dhënave në Internet është një hap i zakonshëm për kompanitë e...