Etiketimet Postime të etiketuara me "dyshim"

Etiketim: dyshim

dyshim kohorë

pas shfaqjes së diellit para fytyre shfaqet edhe hija para fytyre si gjithmonë ngjitur për dysheme jete më e qartë se çdo të shfaqej prapa fillojnë neveritjet dhe e pyes ç'bën ti...