Etiketimet Postime të etiketuara me "Edhe muslimanët e duan Jezuin!"

Etiketim: Edhe muslimanët e duan Jezuin!

Jezui, djali i Marisë: Edhe muslimanët e duan Jezuin!

Të krishterët shpesh flasin mbi zhvillimin e marrëdhënieve mes Krishtin dhe pranimin e tij në jetët e tyre. Ata pohojnë se Jezusi është më...