Etiketimet Postime të etiketuara me "efekt"

Etiketim: efekt

Photoshop: Efekt teksti shndritës

Përgatiti: Skender Mustafi Për të përgatitur efektin e njëjtë sikur që kam arritur unë duhet përcillni dhe të kontrolloni të gjitha ndryshimet që kam bërë...

Photoshop: Tekst efekt

Autor: Skender Mustafi Hapeni një fletë (Layer) të re në Photoshop Layer > New > Layer... (madhësinë e fletës mund të...

Paint.NET: Qelqi reflektues

Përgatiti: Skender Mustafi Për të realizuar një foto të ngjashme me foton që kemi paraqitur në këtë artikull duhet të kaloni nëpër disa hapa të...