Evropa ka mbi 144 milion muslimanë

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 5 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Paraqitja e parë e  analizës: Shtator 2011 Titulli: Evropa ka mbi 137 milion muslimanë Përqindja në gjithë Evropën: 6% Për të realizuar një version të dytë të mbledhjes së të dhënave mbi këtë çështje më ka nxituar gjendja momentale në vendet tona ku shqiptarët muslimanë vihen nën presion psikik nga vetë shqiptarët jo mualimanë dhe të ashtuquajturit muslimanë liberal, madje edhe në formë verbale spastrohen duke u larguar në vende tjera joshqipëtare. Ajo që munda të vërejë nga të dhënat e mbledhura është se në Shqipëri nga 86% e të…

Lexo më shumë