Etiketimet Postime të etiketuara me "excel"

Etiketim: excel

10 softuerë falas si zëvendësim për Microsoft Office

Përgatiti: Skender Mustafi Siç e dimë paketa e softuerëve për zyra ofruar nga Microsoft që njihet si Microsoft Office është paketë me pagesë. Një paketë e...

Google Drive drejt mposhtjes së DropBox-it

Përgatiti: Skender Mustafi Unë tanimë gjatë kohë jam me Google qoftë përmes postës elektronike Gmail, përmes hartës, kalendarit, sistemit të marketingut AdWords e përmes veprimit...

10 softuerë falas për përpilimin e diagrameve

Përgatiti: Skender Mustafi Të dhënat e shumta  qoftë të grupuara në bazë të faktorëve të ndryshëm ose edhe të shpërndara në periudha të ndryshme shpesh...

Largo presjet tek qelitë në Excel

Përgatiti: Skender Mustafi Zakonisht nëse kopjojmë të dhëna nga tabela të ndryshme në Word ose nga ndonjë faqe interneti ato përmbajnë numra të ndarë me...

Shkarko kalendarin e punuar në excel

Përgatiti: Skender Mustafi Skedari i ngarkuar në artikull është i punuar në Microsoft Excel dhe në brendi përmban një kalendar shumë vjeçar. Në fakt në...

Si të mbroj dokumentet në Excel?

Përgatitit: Skender Mustafi Excel mundëson që ju të mbroni punën tuaj, na ju vetë ose nga të tjerët. Ju mund të mbroni qelitë, apo faqet...