Top 10 Android Apps në vitin 2012

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 5 minuta Përgatiti: Skender Mustafi Burime të ndryshme në internet të cilat vlerësojnë përmbajtjet dhe teknologjitë moderne paraqesin lista të ndryshme të aplikacioneve më të mira për celularët e mençur Android. Në këtë artikull janë sinkronizuar listat më interesante dhe janë paraqitur aplikacionet më të dashura nga shfrytëzuesit e celularëve me Android.

Lexo më shumë