Etiketimet Postime të etiketuara me "Facebook"

Etiketim: Facebook

Facebook: Sapo më tregove se sapo tentove të shohësh gjëra të...

Autor: Skender Mustafi   Tre aktivitete kryesore që tani më nuk janë private në Facebook. Facebook nuk ofron asnjë lloj privatësie sa i përket tre aktiviteteve...

10 mënyrat e spiunimit nga Facebook

Përgatiti: All Time 10's All Time 10's Youtube:  https://www.youtube.com/user/alltime10s Përgatiti gjermanisht TopZehn: https://www.youtube.com/watch?v=jN7aFHwNlac Përktheu dhe përshtati: Skender Mustafi Është shumë evidente se ne "nuk mund" të jetojmë pa Facebook....

Shteti i do të dhënat tua nga Facebook – ti...

Përgatiti: Skender Mustafi  Në një lloj mbështetjeje të asaj analize të bërë tek artikulli "Big Data - thika me dy teha", ku kam trajtuar të...

10 mënyrat më të shpeshta të mashtrimeve në internet

Autor: Skender Mustafi Përmbajtja 1. Puno nga shtëpia 2. Keni fituar loto 3. Faqet e takimeve personale 4. Mashtrimi nigerian/419/Nevojitet ndihma juaj 5. Produkte mjekësore 6. Faqe të falsifikuara zyrtare 7. Softuerë...

Shqipëria në Facebook

Përgatiti: Skender Mustafi Këto të dhëna janë bazuar nga burimi zyrtar i informacioneve, pra Facebook. Të dhënat janë të kontrolluara më 30 korrik 2013. Sipas të dhënave...

Gjykime

Foto e punuar nga Tetova City, faqe në Facebook.com.

Info-Grafik: Pinterest vs Facebook

Rrjetet shoqërore në njërën ose tjetrën mënyrë janë duke ndikuar dukshëm ndaj konsumatorëve dhe vendimit të tyre për të realizuar blerjet. Pinterest, faqe e...

Deklaratë nga Glenn Mangham – anglezi i cili mposhti Facebook-un (video...

Glenn Mangham sulmoi rrjetin shoqërorë Facebook në Prill dhe Maj të vitit të kaluar dhe arriti të kopjojë kodin e tërë të portalit. Në...

“Web Mining” në mediat shoqërore për të gjetur fituesit e mundshëm...

"Web minin" që në shqip ka kuptimin "gjurmimi i përmbajtjes së faqeve të internetit" është formë e njohur e gjurmimit të sjelljes së konsumatorëve....

Nesër më, 23 Janar 2012, do të mbyllen Google, Yahoo!, Facebook,...

Në shenjë proteste ngaj ligjit i cili pritet të miratohen në SHBA i johur si SOPA, i cili do të dënojnë faqet për përmbajtje...

Partia Demokratike e Kosovës aspak Demokratike e Kritikës

S'di se si i bie kjo megjithatë për një kritik pak më të ashpër se të thjeshtë PDK merr masa të ngjashme me protestat....

Gjiganët e Internetit

Përgatiti: Skender Mustafi Siç duket ne çdo ditë  më gjatë kohë "hamë internet" se sa bukë si dhe më shumë në sasi po hamë internet....

Integrimi i Facebook shërbimeve në faqen tuaj

Autor: Skender Mustafi Facebook është një platformë për shërbime shoqërore që njëkohësisht njihet edhe si rrjet shoqërorë. Shërbimet që platforma ofron tek faqja e vetë,...

Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror

Shkarko projektin në PDF: Projekti "Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror" është i realizuar në gjuhën angleze dhe pastaj është përkthyer dhe...