Etiketimet Postime të etiketuara me "fatimja"

Etiketim: fatimja

Martesa e Aliut r.a. dhe Fatimes r.a.

Kur Aliu r.a. dhe Fatmija r.a. u martuan dhe para se të hynte në shtëpi natën e parë Pejgamberi a.s. i tha Aliut : "Mos...