Xherdan Shaqiri takon me kënaqësi komunitetin shqiptar në Dahota, Katar

Ngjarja, ndeshja e fundit për kualifikime në kampionatin botërorë Zvicër – Shqipëri, e cila i futi në gërshërë tërë elitën e futbollistëve shqiptar që prezantojnë Zvicrrën, akoma është e freskët. Kjo u dha rast spektatorëve shqiptar që Xherdan Shaqirin e të tjerët të i vlerësojnë sipas dëshirës, emocioneve e mendimeve të tyre duke arritur deri tek çvlerësimi dhe nënçmimi në forma dhe me fjalë të ndryshme, për të ardhur deri tek shkalla e vënies në dyshim të dëshirës dhe emocioneve kombëtare të këtyfre lojtarëve. fjalaime.ch

Read More