Si të shkarkoj video nga Youtube?

Autor: Skender Mustafi Falë angazhimit të shumë programuesve të sferave të ndryshme janë paraqitur shumë mundësi të cilat thjeshtëzojnë dhe lehtësojnë shkarkimin e videove nga Youtube dhe nga shumë qendra tjera multimediale. Gjithashtu disa nga aplikacionet mundësojnë konvertimin e videove në formate të ndryshme. Ka disa mënyra për shkarkimin e këtyre lloj videosh. Përmes shtesave (add-on) të shfletuesve tuaj (Firefox, Opera, Safari ose Explorer) Përmes faqeve të internetit Përmes programeve kompjuterike Radhitjen e kam bërë varësisht nga lehtësia e përdorimit dhe siguria e instalimit ose përdorimit. Shtesat e shfletuesve janë…

Read More

Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror

Shkarko projektin në PDF:  Projekti “Përfitimet e furnizuesve dhe konsumatorëve nga tregtimi shoqëror” është i realizuar në gjuhën angleze dhe pastaj është përkthyer dhe përshtatur në gjuhën shqipe. Realizimi i projektit është dashur të bëhet në aspekt shkencor duke studiuar temën dhe duke mbështetur atë me burime të sakta informatash. Projekti është i kufizuar në 7 000 shkronja dhe hapësira të zbrazëta, por duke mos përfshirë shtesat dhe referencat. Autor: Skender Mustafi Data: 16 Nëntor 2010 Mbikëqyrës: Prof. Dr. Uwe Leimstoll Moduli: Organizations, Technologies and E-Business Programi studimot: Master of…

Read More

Reagim i përsëritur ndaj z. Qarri

Shkruan: Skender Mustafi Është e pa besueshme që z. Qarri e mori me aq nxehje reagimin tim ndaj shkrimit të tij. Unë reagova nga keqardhja për të pa qenat të paraqitura në shkrim. Pas gjithë kësaj kohe hasa në reagime të zotëriut dhe më erdhi keq që mllefin që kishte ndaj shkrimit tim kishte paraqitur në komente në shkrime tjera. Personalisht jam i edukuar në atë mënyrë që të matem në të shprehur, por kjo nuk nënkupton që të mos shprehem haptazi dhe të mbroj të vërtetën. Fjalët që kam…

Read More

Thënie mbi Palestinën

• Arabëve të tokës së Izraelit (Palestinezët) u ka mbetur vetëm një funksion – që të ikin. (David Ben Gurion, 21 Tetor, 1948) • Nuk ka drejtësi, nuk ka ligj, nuk ka Zot në qiell, vetëm një ligj i vetëm që vendosë dhe zëvendëson gjithçka — kolonizimi [jehud i tokës]. (Ze’ev Jabotinsky, 1926) • Ne duhet tharë ndërgjegjen e palestinezëve se ata janë një populli mundur. (Moshe Ya’alon) • Palestinezët janë kafshë. Ata janë më pakë se njerëz. Ata janë kafshë të egra. Izraeli është tokë e dashurisë. Njerëzit në…

Read More