Paint.NET: Nxjerrja e një figure jasht fotos

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 3 minuta Përgatiti: Skender Mustafi 1. Hapeni Paint.NET dhe në të një fletë 800px x 600px me prapavijë të tejdukshme. Nëse prapavijën e keni të bardhë atëherë tek mjetet përzgjidhni shkopin magjik Magic Wand dhe klikoni kudo në fletë pastaj në tastierë shtypni Delete. 2. Tani hidheni në fletë foton që dëshironi të e punoni dhe dyfishoni fletën e punës përmes pullave Ctrl + Shift + D në tastierë ose tek Paint.NET tek shiriti i punës Layers –> Duplicate Layer. Pasi të keni bërë dy fleta pune atëherë e fshihni atë sipër dhe klikoni…

Lexo më shumë