Etiketimet Postime të etiketuara me "firefox"

Etiketim: firefox

13 shtesat për Firefox, më mirat e vitit 2013

Përgatiti: Skender Mustafi   1) URL Link: Nëse keni pasur ndonjë nyje (link) në e-mail që ka pasur URL të parregullt, duke shfrytëzuar këtë shtesë mund të përzgjidhni...

Cili shfletues është më i miri për momentin?!

Autor: Skender Mustafi A është me rëndësi të diskutojmë për këtë çështje? Po, si për programuesit e ueb faqeve ashtu edhe për shfrytëzuesit e thjeshtë. Vini re, programuesit...

Si të mos më përcjellin faqet gjatë shëtitjes në Internet?

Autor: Skender Mustafi Ju patjetër duhet ditur se gjatë vizitës suaj shumica e faqeve të internetit ju përcjellin juve. Ato përcjellin veprimet tuaja dhe kështu...

Si t’i bllokoj faqet e pa dëshiruara?

Ne kemi arsye të shumta të cilat na shtynë thuajse çdo ditë të largojmë faqe të pa dëshiruara dhe asnjëherë të mos na paraqiten...

15 Shtesa për Firefox që duhet pasur

Përgatiti: Skender Mustafi Përdorimi i Firefoxi-it në universitetet perëndimore është i sugjeruar pasi që vlerësohet të jetë më i sigurt se shfletuesit tjerë të internetit....

25 shtesat që e ngadalsojnë Firefox-in

Autor: Skender Mustafi Programues të shumtë, fatmirësisht, kanë zhvilluar shtesa shumë praktike dhe interesante të cilat e bëjnë punën tonë me Firefox më të lehtë...

Fjalori drejtshkrimor – shtesë për FireFox

Fjalori drejtshkrimor i gjuhës shqipe është nga shtesat më të dobishme që ndihmojnë përpilimin e teksteve pa të meta drejtshkrimore në shfletuesin Firefox. Fjalor...

Si të shkarkoj video nga Youtube?

Autor: Skender Mustafi Falë angazhimit të shumë programuesve të sferave të ndryshme janë paraqitur shumë mundësi të cilat thjeshtëzojnë dhe lehtësojnë shkarkimin e videove nga...