Lexuesi i video materialeve në internet ka prapavi të gjelbërt

/fjalaime.ch/ Shpesh herë gjatë ndryshimit të parapëlqimeve të kompjuterit tuaj ose të shfletuesit që shfrytëzoni ndodh që të prishni gjëra nga rendi që ju i dini. Nga problemet që mua më ndodhin është humbja e mundësisë për të parë video në internet si p.sh. Youtube etj. Më konkretisht, me të hapur videon për të parë, mund të dëgjoj vetëm zërin kurse video materiali luan diku në prapavijë të ekranit të gjelbër. Kjo ndodh pasi që ju keni bërë që flash materialet të mos u marrin “fuqi” nga kompjuteri juaj dhe faqet…

Read More

36 flash emocione

Përgatiti: Skender Mustafi Më poshtë kam mbledhur 36 “emotikona” të punuara në fkash nga DesiComments. Emotikonat mund të i lidhni me faqen tuaj ose përmes ndonjë shkarkuesi mund të i shkarkoni në diskun tuaj. Kodi i cili gjendet mbi “emotikonë” mund të shfrytëzohet që “emotikona” të lidhet me faqen tuaj. Madhësia e figurës që dëshironi të e lidhni mund të ndryshojë varësisht se sa i vëni vlerën gjerësisë (width) dhe lartësisë (hight) së figurës.

Read More