Audio & Video programe

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si Audio & Video programe  janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në përmirësimin e komunikimit të kompjuterit tuaj me programet si dhe programeve dhe kompjuterit me vetë juve. Tendenca është që të përmblidhen programet më efikase dhe më të vlerësuara në internet për këtë çështje.Gjithashtu programet janë së paku të testuara një herë në kompjuterin tim me qëllim të kontrollit të kualitetit dhe përshkrimit sa më të mirë të mundshëm të funksionit. Më gjithë këto fjalë, nuk mund…

Read More

Format Factory

Format Factory është program kompjuterik shumëfunksional për konvertimin dhe riparimin e video skedave. Konvertimet: ○ Të gjitha llojet e skedave konverton në MP4/3GP/MPG/AVI/WMV/FLV/SWF. ○ Të gjitha llojet e skedave konverton në MP3/WMA/AMR/OGG/AAC/WAV. ○ Të gjitha llojet e skedave konverton në JPG/BMP/PNG/TIF/ICO/GIF/TGA. ○ Djeg DVD video skedat dhe CD audio skedat. ○ Konverton skedat  MP4 të mbështetura nga iPod/iPhone/PSP/BlackBerry. ○ Mbështetë RMVB,Watermark, AV Mux. Karakteristikat: ○ mbështetë konvertimin e të gjitha llojeve të njohura të video skedave, audio skedave e foto formateve në lloje tjera skedash. ○ riparon audio dhe video…

Read More