Etiketimet Postime të etiketuara me "foto"

Etiketim: foto

Photoshop: Tekst efekt

Autor: Skender Mustafi Hapeni një fletë (Layer) të re në Photoshop Layer > New > Layer... (madhësinë e fletës mund të...

Si t’i gjejë dhe largoj fotografitë e dyfishta nga kompjuteri?

Autor: Skender Mustafi Kohëve të fundit na janë bërë shumë foto, jo vetëm nëpër celularët e mençur, por edhe në kompjuter. Na është bërë zakon që...

Kërko foto përmes fotos në Google

Përgatiti: Skender Mustafi Algoritmet e Google's janë treguar ndër më të suksesshmit si në mbledhjen e informacioneve në internet po ashtu edhe në ofrimin e...

Rregullimi i tekstit me Photoshop

Përgatiti: Skender Mustafi Këtë mësim udhëzues po e shkruaj për shkak të pamundësisë që të ua ofroj këtë tekst të gatshëm si PSD, pra format...

HTML5 – Efekte Fotografishë

Autor: Skender Mustafi Ky artikull është i menduar si për fillestarët ashtu edhe për profesionistët në HTML. Fillestarët mund të kopjojnë shabllonin e gatshëm dhe...

Photoshop: Futja e objektit në objekt

Përgatiti: Skender Mustafi Le të bëjmë këtë thjeshtë dhe shpejtë, pastaj ju mund të eksperimentoni sipas dëshirës suaj. 1. Gjeni një foto e cila është e definuar dhe...

Caesium – software falas për ngjeshjen e fotove

Përgatiti: Skender Mustafi Kur flasim mbi fotoaparatet digjitale nuk kemi ç'të flasim mbi fotot. Kam hasur foto nga më të voglat e deri tek ato me...

5 mjete online për të ngjeshur fotot

Përgatiti: Skender Mustafi Pothuajse çdo herë që pranoj foto nga ndonjë mik më hidhet mëndja të i them se me ngulfate në madhësi. Pastaj më...

HTML5 Hap Pas Hapi: Integrimi i fotove/figurave

Autor: Skender Mustafi Përmes formave (anglisht: canvas) të ndryshme që mund të kombinohen me HTML e që tani JQuerry format janë të standardizuara për HTML5,...

Paint.NET: Shkopi i ndritur

Përgatiti: Skender Mustafi Në këtë artikull do të mund të mësoni të krijoni shkop të ndritur edhe atë shpejt dhe lehtë. Pasoni hapat në vijim. 1. Hapeni...

Thirrje për kallje

Autor: Skender Mustafi  (me zë të ulët meqë është mesi i natës) Çohuni, o vëllazën! Çohuni, o pisa, se u bo mesi i natës. Çohuni, se kam...

Si të krijoj panoramë shpejt dhe lehtë?

Përgatiti: Skender Mustafi Përgjigja e titullit të këtij artikulli është: Shumë thjeshtë! Pa humbur kohë më poshtë lexoni hapat që duhet të ndërmerrni për të përpiluar peizazhin...

Pinterest – faqe interesi

Përgatiti: Skender Mustafi Unë personalisht bredhi shumë nëpër internet si për nevoja dhe dëshira personale ashtu edhe për nevoja profesionale. Shpesh më bien në sy foto...