Rritja e tregut të Turqisë: ‘Cool’ dhe në modë

Artikull i botuar në gazetën austriake „Heute“, (19.05.2014 E Hënë) Përktheu nga gjermanishtja: Zenelabedin Latifi Wels, Austri Turqia ka një rritje mesatare vjetore të Prodhimit të Brendshëm Bruto (GDP) prej më shume se 5 % në dekadën e fundit duke dëshmuar një rritje mbresëlënëse të tregut. Kjo e ka bërë Turqinë një prej vendeve me rritjen më të shpejtë të Ekonomisë politike në botë. Turqia mund ta trefishonte Ekonominë e saj dhe ta tërhiqte një normë të shquar në Investimet e Jashtme Direkte, të cilat në 11 vitet e fundit…

Read More