Etiketimet Postime të etiketuara me "Glenn Mangham"

Etiketim: Glenn Mangham

Deklaratë nga Glenn Mangham – anglezi i cili mposhti Facebook-un (video...

Glenn Mangham sulmoi rrjetin shoqërorë Facebook në Prill dhe Maj të vitit të kaluar dhe arriti të kopjojë kodin e tërë të portalit. Në...