10 shtesa që (patjetër) duhet pasur nëse shfrytëzoni Gmail

Përgatiti: Skender Mustafi Gmail, shërbimi për postë elektronike ofruar nga Google, ka shumë shfrytëzues. Nëse nuk jeni shfrytëzues, atëherë duhet të bëheni edhe atë për shumë të mira që ky shërbim ka, qoftë të ofruara nga vetë Google qoftë nga programues tjerë të cilëve kjo kompani u ka dhënë hapësirë për të programuar mjete të cilat mund të ndërveprojnë me këtë shërbim. Më poshtë kam radhitur disa, të mos them mjetet të cilat patjetër duhet t’i keni në shfletuesin tuaj, por që shumicën vërtetë duhet pasur. Vini re, këto mjete…

Read More

10 fakte mbi Google+

Autor: Skender Mustafi Google dukshëm po tërheq përdoruesit përmes platformës së re Google+, shërbim ky që bëri të mbyllet Google Buzz dhe konkurron drejtpërdrejt Twitter dhe Facebook. Google+ në të ardhmen do të tërheqë edhe më shumë përdoues shkaku i platformës relativisht të hapur e cila mundëson programimin e shtesave të cilat pasurojnë atë. Një shembull i tillë është shtesa Google+Twitt e cila mundëson ndërlidhjen e shërbimeve nga Twitter tek Google+. Një qasje e mrekullueshme e Twitter përmes Google+. Mua në të vërtetë më pëlqen më shumë Twitter përmes Google+…

Read More

Gmail Drive

Gmail Drive është program shumë i vogël i cili mundëson lidhjen e hapësirës së postës suaj elektronike në Google dhe shndërrimin e asaj hapësire në vend të hapur për ruajtjen e dokumenteve. Pasi që të keni instaluar programin tek dosja “My Computer” do të paraqitet edhe një hapësirë e diskut ku duhet të kyçeni përmes ID dhe fjalëkalimit të postës suaj elektronike në Gmail dhe drejtpërdrejtë mund të i hidhni dokumentet në të. Për të gjitha dokumentet e hedhura në të do të pranoni postë në Gmail kështu që dokumentet…

Read More

Shpërndarës Dokumentesh

Programet e paraqitura në këtë faqe të emëruara si shpërndarës dokumentesh janë programe të përzgjedhura të cilat duhet të ju ndihmojnë në përmirësimin e ndërveprimit tuaj me skedat tuaja dhe të të tjerëve. Tendenca është që të përmblidhen programet më efikase dhe më të vlerësuara në internet për këtë çështje. Gjithashtu programet janë së paku të testuara një herë në kompjuterin tim me qëllim të kontrollit të kualitetit dhe përshkrimit sa më të mirë të mundshëm të funksionit. Më gjithë këto fjalë, nuk mund të ju garantoj se në kompjuterin…

Read More