Etiketimet Postime të etiketuara me "head"

Etiketim: head

HTML5 Hap Pas Hapi: Rregullimi i kokës

Autor: Skender Mustafi  Tanimë i bëmë hapat e parë në programimin e një faqeje dhe i programuam pjesët bazë. Më tej në këtë artikull do të...

HTML5 Hap Pas Hapi: Fillimi i programimit

Autor: Skender Mustafi  Ju mund të e shfrytëzoni softuerin Notepad që gjendet në secilin version të Windows-it, por unë u sugjeroj të instaloni softuerin falas...