Etiketimet Postime të etiketuara me "Herë kështu e herë ashtu"

Etiketim: Herë kështu e herë ashtu

Herë kështu e herë ashtu

Një ditë Ebu Bekri takoi Handhalen r.a dhe e pyeti se si i kishte hallet. Tejet i prekur dhe i lëkundur, Handhala iu përgjigj: “Handhala...