Etiketimet Postime të etiketuara me "Ijas Ibn Muaviu"

Etiketim: Ijas Ibn Muaviu

A është vera e ndaluar!?

Një burrë erdhi tek Ijas Ibn Muaviu  dhe biseduan: Burri: Cili është vendimi rreth verës në Islam? Gjykatësi: Është Haram (e ndaluar). Burri : Po uji? Gjykatësi: Është...