Etiketimet Postime të etiketuara me "integrim"

Etiketim: integrim

Një perspektivë mbi integrimin

Shkruan: Skender Mustafi De: "Es gab eine Zeit, als es in katholischen Gegenden hieß, ein Protestant könne sich nicht integrieren. Jede Zeit definiert bestimmte Fremde...

Trajnim për integrimin ndëretnik në arsim për diseminimin në nivel të...

Trajnim për integrimin ndëretnik në arsim për diseminimin në nivel të shkollës USAID Qendra për të Drejtat e Njeriut dhe Zgjidhjen e Konflikteve Adresa e QMEQ: Kozle 1-b 1000 Shkup Republika e Maqedonisë Nëse...

HTML5 Hap Pas Hapi: Integrimi i fotove/figurave

Autor: Skender Mustafi Përmes formave (anglisht: canvas) të ndryshme që mund të kombinohen me HTML e që tani JQuerry format janë të standardizuara për HTML5,...

22 Futbollistë shqiptarë në ligën e parë zvicerane

Një nga temat më të përfolura viteve të fundit nga përfaqësues të ndryshëm politik zviceran dhe nga organizata të ndryshme qeveritare e jo qeveritare...

Integrimi i marketingut në kompani

Autor: Skender Mustafi Marketingu si tërësi kuptohet dhe implementohet ndryshe nga kompani të ndryshme. Marketingu në internet është praktikë e re për shumicën e kompanive....