Etiketimet Postime të etiketuara me "Informatikë"

Etiketim: Informatikë

„Big Data”– Thika me dy teha

Skender Mustafi MSc. Sistemet Informative të Biznesit BSc. Administrim Biznesi Parathënie “Shëtitja” e lirë në internet, nëpër aplikacionet e mjeteve elektronike, shëtitja me mjetet elektronike i ngjason shëtitjes së lirë...

Faqe interneti me shtesa të reja

Përgatiti: Skender Mustafi Nga ofertat më të reja dhe më interesante në regjistrimin e emrave të faqeve të internetit është ajo nga Name.com Inc.. Name.com ofron...

Profili në internet: të kuptuarit, të mirat, rreziqet dhe keqpërdorimi

Autor: Skender Mustafi Ambienti Rëndësia e të dhënave është e njohur që kur mund të gjenden dëshmi me shkrim të lëna mbi shoqëritë, madje edhe më...

Pse tani më shumë se kurrë duhet investuar në marketingun në...

Shpesh herë në ditët e sotme, profesionistët apo ndërmarrjet e vogla nuk bëjnë publicitet në web nga frika e një kostoje të lartë. Për...

Depërtimi dhe Përdorimi i internetit në Kosovë

((Edhe nëse ndodh që linku të mos hapet që herën e parë, klikoni atë që paraqitet më poshtë në form të linkut.)) Shkruar prej Agron Fazliu agron@phogen.com www.phogen.com Të...

Llogaritës i nëbashkësive

Ky mjet mundëson llogaritjen e numrit të nënbashkësive të një bashkësie elementesh. Shembull nëse kemi bashkësinë A = {1,2,3} atëherë nënbashkësitë e mundshme përbrenda...

10 mënyrat më të shpeshta të mashtrimeve në internet

Autor: Skender Mustafi Përmbajtja 1. Puno nga shtëpia 2. Keni fituar loto 3. Faqet e takimeve personale 4. Mashtrimi nigerian/419/Nevojitet ndihma juaj 5. Produkte mjekësore 6. Faqe të falsifikuara zyrtare 7. Softuerë...

Ndërlidhja dhe varësia mes bizneseve

Autor: Skender Mustafi Në një seri artikujsh kam studiuar dhe trajtuar disa aspekte të rëndësishme të internetit dhe ndërmarrjeve. Ndër elementet më të rëndësishme që...

Fjalor i Informatikës

Ky publikim përmbanë një listë të termeve dhe shkurtesave të informatikës me përkthime dhe përshkrime në shqip. Lista është publikuar në internet nga Shkumbim Jakupi....

Zhvillimi i internetit dhe varësia e biznesit

Autor: Skender Mustafi Teknologjia informative dhe biznesi po gërshetohen në mënyrë të pandashme. Nuk mendoj se ndokush mund të flasë kuptimplotë për njërën pa mos...

Kalimi i tregtuesve tradicional në biznesin elektronik

Autor: Skender Mustafi Tregtuesit tradicional, në anglisht të njohur si tregtuesit-vetëm-në-tulla (anglisht: brick-only marketers) që në fillim të përfshirjes së tyre në biznesin elektronik u përballën...

Rrjetet kompjuterike

http://www.scribd.com/doc/38000434/Rrjetet-Kompjuterike

Marketing miksi në internet (virtual)

Autor: Skender Mustafi Akoma ka diskutime rreth studiuesve të marketingut rreth asaj se si duhet shikuar marketingu modern, cilët elemente duhet vendosur në majë dhe...

Gjiganët e Internetit

Përgatiti: Skender Mustafi Siç duket ne çdo ditë  më gjatë kohë "hamë internet" se sa bukë si dhe më shumë në sasi po hamë internet....