30 aplikacione që patjetër duhet t’i keni në iPhone

Përgatiti: Skender Mustafiv.1: 27.08.2013v2.: 01.01.2020  Pa mos e zgjatur shumë, në iPhone, tanimë mund të keni ndoshta mbi njëqind aplikacione, duke filluar nga aplikacionet bazë, aplikacionet shërbyese, lojërat, ato për komunikim, e të tjerë. Edhe në këtë listë po paraqes një përzierje aplikacionesh të cilat mendoj se secili duhet pasur në iPhonin e tij. Të tjerët edhe të mos i keni nuk është me rëndësi :) . Aplikacione për komunikim Facebook Messenger Gmail KIK – përderisa aplikacionet tjera të komunikimit kërkojnë që personave me të cilët dëshirojmë të lidhemi në…

Read More

10 Aplikacione FALAS për komunikim me iPhone, iPad ose/dhe iPod touch

Përgatiti: Skender Mustafi Më poshtë mund të shkarkoni dhe të shfrytëzoni softuerë të cilat u mundësojnë komunikimin mes përdoruesve të mjeteve iPhone, iPad ose/dhe iPod touch si dhe përdoruesve të mjeteve tjera si kompjuterëve, celularëve të mençur e të tjerë e të cilët kanë mundësi të instalojnë softuerët e njëjtë. Pra, të gjithë përdoruesit të cilët kanë të instaluar në mjetin e tyre aplikacionin “Skype” mund të komunikojnë falas dhe pa asnjë problem. Ngjashëm mund të veprohet dhe me softuerët tjerë.

Read More

Rritja e marketingut në celularë

Autor: Skender Mustafi Makretingu celular mori hov të madh këtë vit, 2011, nën ndikim të madh të suksesit të kompanive të mëdha si Apple me iPhone, iPoad Touch e iPad dhe Google me Android. Për këtë analizë do të marrim parasysh dhe të dhënat e sjella nga eksperti i marketingut Michael Fleischner (2011) nga “The Marketing Blog” dhe Pavel Webb (2011) nga “TextMagic” të cilët bënë një analizë mbi rrjedhat e përdorimit të mesazheve në celularë dhe marketingut celular gjatë vitit që po mbarojmë.

Read More

50 app FALAS për iPhone dhe iPad që patjetër duhet pasur

Pëgatiti: Skender Mustafi Sistemi i kompjuterizimit në re, mënyra e sinkronizimit mes kompjuterit personal dhe Apple produkteve si iPhone, iPod Touch dhe iPad dhe mundësia përdorimit të një llogarie të vetme tek iTune për të gjitha mjetet elektronike, ka bërë një produktet e Apple të jenë edhe më atraktive për përdoruesit. Me rritjen e atraktivitetit të Apple produkteve, është rritur edhe atraktivitetit i aplikacioneve, pasi që shkarkimi ose blerja e një aplikacioni mund të përdoret tek të gjitha mjetet (nëse ai aplikacion është i programuar për lloje të ndryshme të…

Read More