Kuptimi i jetës

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë

Lexo më shumë

me fundin e përhitur

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë le të shkruhet zemra me gjak kemi parë si është humbur jeta pastaj të dëgjohet ritmi me forcë sepse ne ata të parët jemi bërë kope yjesh për fat dëgjohen gjëmimet dëgjohen yjet kemi lënë rrugët kahje tjera nuk ka pas hijeve nën hije jemi futur që sot Skender Mustafi

Lexo më shumë

in memoriam

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë gjysmë dielli i hijezuar më vete prapa me vite ndonëse çaluar hynë në shpirtin tim si mjegull dhe më shikon vrenjtur heshtur ç’veshur e harruar dhe pasqyra hije më trishton ditëve të heshtura e unë mbledhë thikat qosheve të ëndrrës për të çarë pëlhurën e fatit hamall në arkeologjinë e jetës për luftën e ndjenjës së humbur unë kopja ime e shuar nuk duroj dot se nuk e bëra krimin në jetë që e shijova atë © Skender Mustafi

Lexo më shumë