Kalendar 2014

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Për ju kemi përgatitur 2 kalendarë të vitit 2014 në formatin PDF. Kaltendari 2014 kalendari 2014-2

Lexo më shumë

Si të përpiloj kalendar në MS Word?

Koha nevojshme për ta lexuar shkrimin, rreth 1 minutë Përgatiti: Skender Mustafi  Hape MS Word Shtype “File” tek shiriti i punës në kokë të softuerit. Pastaj në listë përzgjidhe “New” . Tek dritarja e hapur shihni listën majtas dhe përzgjidhni “Calendars”. Tek pjesa e djathtë të posa hapur përzgjidhni “Other calendars”

Lexo më shumë