Etiketimet Postime të etiketuara me "Kaligrafia"

Etiketim: Kaligrafia

Arti Islam: Kaligrafia

Kaligrafia Islame ose - bukur shkrimi arab fokusohet si një formë parësore e artit dhe si një shprehje vizuale që lidhet me parimet kozmike...