Etiketimet Postime të etiketuara me "Karakteristikat"

Etiketim: Karakteristikat

Karakteristikat e Kompjuterizimit në Re (Cloud Computing)

Autor: Skender Mustafi Kompjuterizimi në re është një hap i suksesshëm në zhvillimin e përgjithshëm të internetit dhe modeleve të ndryshme të biznesit, përkundër pikave...